Logo

Blomkålsgrød med karry Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Så kan madlavning ikke være lettere, med fire simple ingredienser. Prøv den frokost eller som simpel og hurtig aftensmad. Du kan eventuelt tilsætte lidt kokosmælk- det gør grøden meget lækker og cremet. p

 

1 stort blomkålshoved

1 løg

1 spsk karry

salt og peber

*

 

Blomkålen skæres ud i små buketter.

Blomkålsstokken og løget rives på råkostjernet.

Det hele kommes i en gryde sammen med karryen, dækkes med vand, og koges ved jævn varme i ca. 20 min.

Piskes godt ud i kogevandet, smages til med salt og peber.

Rør evt. en god klat smør ned i blomkålsgrøden og server med et klip dild. Blomkålsgrøden smager også vidunderligt, hvis du koger den med halvt vand, halvt usødet kokosmælk.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med pesto og tomatHer er en grøn pastaret, som kan serveres som hovedret - evt. med en salat først eller på...
• Bruchetta med tomatBruchetta er italiensk. Brødene bruges ofte som let forret men kan med fordel også bruges...
• Rejer i hvidløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LimefromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!