Logo

Blomkålsgrød med karry Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Så kan madlavning ikke være lettere, med fire simple ingredienser. Prøv den frokost eller som simpel og hurtig aftensmad. Du kan eventuelt tilsætte lidt kokosmælk- det gør grøden meget lækker og cremet. p

 

1 stort blomkålshoved

1 løg

1 spsk karry

salt og peber

*

 

Blomkålen skæres ud i små buketter.

Blomkålsstokken og løget rives på råkostjernet.

Det hele kommes i en gryde sammen med karryen, dækkes med vand, og koges ved jævn varme i ca. 20 min.

Piskes godt ud i kogevandet, smages til med salt og peber.

Rør evt. en god klat smør ned i blomkålsgrøden og server med et klip dild. Blomkålsgrøden smager også vidunderligt, hvis du koger den med halvt vand, halvt usødet kokosmælk.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Terrine af porre og andelever i portvinsgele med tomatcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold "Ajo Blanco" med østers, syltet chorizo ...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TunrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med grønne tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os