Logo

Borsjtj - vegetar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på russisk rødebedesuppe i en vegetarisk udgave - det vil sige uden oksekød. Servers med cremefraiche og eventuelt lidt kørvel. Nem og hurtig aftensmad for hele familien.



2 1/2 rå rødbeder 
1/2 stk gulerod 
1/10 stk hvidkål 
25 g smør 
1/2 l grønsagsbouillon 
1/2 stk laurbærblad 
1/2 tsk køkkensalt 
1/2 tsk peber 
1/2 spsk balsamico 

*

 
Tilbehør:
1 spsk cremefraiche 18% 
frisk kørvel
 
Skær alle grønsager i tern og svits dem i smørret, uden de tager farve.
Hæld bouillon, krydderier og balsamico i, og lad suppen koge til grønsagerne er møre.
Suppen blendes til en tyk grød og serveres varm med cremefraiche pyntet med kørvel.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brændenælde og ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rejesalat med ris og karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Croissanter med røget laks og ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blå ost med portvinHvis du vil serverer ost til gæsterne efter maden, så kan man da lige så godt gøre det...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os