Logo

Bruschetta med champignon, ost og persille - en god grøn forret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bruschetta med champignon, ost og persille - en god grøn forret

 

Bruschetta kan laves i en håndevending, og kan serveres både som tilbehør til kødet, som en snack til et glas vin eller som en enkel og lækker forret. Her er en rigtig lækkerbisken til den lille sult eller som en god grøn forret.

Arbejdstid: 10 min. Koge/stegetid: 8 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

125 g markchampignoner

1 lille bdt bredbladet persille

2-4 skiver brød

1 lille fed hvidløg

½ spsk olie

50 g fetaost eller italiensk mozzarella

salt og peber

*

 

Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Skyl persille, tør den og hak den med en kniv.

Rist brødet gyldent og gnid det let med det overskårne hvidløgsfed.

Rist de rensede, skivede champignoner på en pande med olie og krydr med salt og peber.

Bland dem med små stykker ost og hakket persille og fordel det på brødet.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med svampe-flødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SvampetærteHer er en dejlig tærte, som man ikke behøver at være vegetar for at kunne lide. Den er...
• Stegte marinerede kejserhatteSteg skiver af de store, faste kejserhatte på en grillpande eller en rigtig grill. Hav...
• Fersken MelbaEn lækker, klassisk dessert, der blev udviklet som en hyldest til en af operakunstens...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os