Logo

Bruschetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bruschetta

 

Samværet omkring maden giver ekstra værdi omkring bordet, og en lille forret gør spiseglæden ekstra fortryllende. Herunder får du opskriften på skøn bruschetta med serrano, som egner sig fint som forret, inden du serverer andre lækkerier.

 

# Det skal du bruge til bruschetta:

4 tykke skiver italiensk brød

olie

4 fed pillede hvidløg

2 store tomater

2 spsk purløg

2 fed hvidløg, finthakkede

1 lille håndfuld grofthakket koriander (eller basilikum)

havsalt og friskkværnet peber

4 tynde skiver serrano eller anden lufttørret skinke

*

Sådan gør du:

Pensl brødene til dine bruschetta med olie, og grill dine bruschetta på en varm grill eller en grillpande, til de har et flot grillmønster.

Skær hvidløgsfeddene midt over, og gnid snitfladen mod bruschetta-brødet, så saften fra feddet kommer ud.

Del tomaterne i kvarte, og fjern stilk og blomst.

Skær dem i grove stykker.

Bland tomatstykkerne med purløg, hvidløg, koriander og olie.

Smag til med salt og peber, og fordel på brødet.

Læg en skive lufttørret skinke på toppen, og server dine bruschetta.

 

TIPS: Prøv også: Bruschetta med brie, hindbær og rabarbersirup

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her