Logo

Carpacchio af grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

salt
1 lille kålrabi (ca. 150 g)
1 stor gulerod
100 g sukkerærter
peber
1 prise sukker
3 spsk hvidvinseddike
1 spsk vindruekerneolie
1 spsk finthakkede basilikumblade
1 spsk hakket purløg
1 kvist dild

En stor gryde med letsaltet vand bringes i kog. Kålrabien skrælles og koges heri ca. 20 min., hvorefter guleroden tilsættes. Efter yderligere 10 minutter tages urterne op og skylles i koldt vand. Sukkerærterne lægges i den varme vand og trækker heri 5 minutter og tages herefter op og skylles under koldt vand.
Til vinaigretten røres salt, peber, sukker og eddike sammen. Olien piskes i sammen med basilikum og purløg.
Kålrabi og gulerod skæres i meget tynde skiver. Endestykkerne skæres i fine tern og blandes i olie-eddike dresssingen. Grøntsagsskiverne anrettes på 2 tallerkner sammen med sukkerærter, grønsagsmarinaden og pyntes tilsidst med dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her