Logo

Ceviche med kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ceviche med kammuslinger

500 g kammuslinger

8 lime

2 tomater

5 forårsløg

2 stilke bladselleri

1/2 stk grøn peberfrugt

1/4 pose frisk persille

1 1/2 spsk olivenolie

peber

3 spsk frisk koriander

Pynt: 1 stk lime

 

Rens kammuslingerne og læg dem i en skål.

Pres limefrugterne og hæld saften over muslingerne.

Saften skal dække muslingerne fuldstændigt.

Stil muslingerne på køl natten over.
Hak tomater, forårsløg, selleri, peberfrugt og persille.

Fjern halvdelen af limesaften fra skålen.

Tilsæt de hakkede grønsager, olivenolie, peber og hakket koriander.

Rør blidt rundt.
Servér denne ret i glas med en skive lime på kanten for dekorativ effekt.

 

Tips: Du kan evt. bruge store, optøede rejer i stedet for kammuslinger.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tigerrejesalat med papaya og korianderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold lakseterrine med safranEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Urtefarseret lammeryg med basilikum og jordskokkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vafler med mandler og yoghurtPrøv disse udsøgte, bløde og luftige vafler sammen med en skefuld abrikosfløde. Dette er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os