Logo

Citruscappuccino med estragonmarineret torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
4 stk torsk med skind a 50 g
Saft af 2 Golden Delicious æbler
Estragonsalt (Se: Krydderurtesalte)
 
Cappuccinø:
4 dl hønsefond
2 stængler citrongræs
Skal af ½ citron
1 skalotteløg
1 dl grapesaft
1 dl letmælk
½ dl citronolie (ropsolie trukket med citronskal)
 
Æblespid:
1 Jonagold æble
50 g sukker
4 kviste rosmarin
4 "skræller'" friteret yuccarod (kossova eller maniok)
 
Æblespid: Smelt sukkeret med de nederste nåle fra rosmarinkvistene.
Skær æblet i 8 tynde skiver.
Pensl dem med sukkerlagen og læg dem sammen to og to om en kvist rosmarin.
Tør dem i ovnen ved 80ºC i 1 time og læg dem derefter et tørt sted, så de bliver sprøde som chips.
 
Torsk: Mariner torskestykkerne i estragonsalt og æblesaft.
Lad trække et par timer og damp dem derefter 3-4 minutter på rist.
 
Cappuccino: Skær citrongræs, skalotteløg og citronskal i mindre stykker.
Sauter i citronolie - uden at brune.
Tilsæt hønsefond og kog ind til 2 cl.
Si fonden og tilsæt lun letmælk.
Træk af blusset og hæld grapesaft i.
Pisk cappuccinoen op med stavblenderen.
 
Anretning:  Træk skindet af torskestykkerne og anret dem i 4 kopper.
Hæld den skummende cappuccino over.
Sæt spiddet (rosmarinkvisten) med æble og de friterede yoccorod-skræller ved og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her