Logo

Crawfish Boil

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Krabber, jomfruhummere, skalrejer, kinarejer, krebs eller hummer.
Olivenolie
Citron
Hvidløg
Vand
Sennepsfrø
Korianderfrø
Dildfrø
Tørret chili
Laurbærblade
Salt og peber
Nelliker
Allehånde

Alle krydderierne stødes i en morder eller blendes.

Olien varmes i en gryde og krydderierne svitses.

Der hældes vand på.

Tilsæt citronbåde og et helt hvidløg.

Når vandet koger, hældes skaldyrene i - med hovedet først, hvis de er levende. (De dør øjeblikkeligt.)
Krabber koges i 20 minutter, sluk for gryden og lad den hvile i 10 minutter.

Jo mindre dyrene er - des kortere er kogetiden.
Nyd skaldyrene med krydret mayonnaise, godt brød og øl. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede rejer og blæksprutteringeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprød tærte med jomfruhummer suprémeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hummerhaler med avocadoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegte hyldeblomster 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os