Logo

Dampede hvide asparges med persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
20 danske hvide asparges
1 bdt bredbladet persille
2 dl hønsebouillon (terning + vand)
4 østers med saft
150 g koldt smør i tern
saften af ½ citron
100 g lakserogn
salt
peber

Asparges skrælles og koges forsigtigt i vand tilsat salt, til de er møre 5 - 8 minutter alt efter størrelse. Medens aspargesene koger, laves saucen. Sørg for at have alle ingredienser stående klar. I en stavblender lægges først smør, derefter persille. ⅓ af den kogende hønsefond hældes over og blenderen startes. Saucen skal køres helt glat og jævn med en konsistens som creme. Brug den sidste hønsefond til at justere konsistensen. Til sidst tilsættes østers og der tilsmages med salt, peber og citronsaft.
Saucen hældes tilbage i en gryde og denne lunes forsigtigt. Den må ikke koge igen.

Anretning:
Saucen hældes i bunden af en tallerken og asparges anrettes dekorativt ovenpå. Til sidst toppes med lakserogn.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Avocadomos med krebsehaler og ristet brødEr der for meget fyld anbringes dette i små cirkler direkte på tallerkenen. Pynt med salat...
• Parmesan- og chiligratinerede rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Broccoli serveret som aspargesHer er en spændende ret med broccoli og hollandaisesauce. Retten serveres som asparges i...
• Arme riddere med kagecreme og muskat-nødde-sirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!