Logo

Dampede muslinger i hvidvin og urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Som hovedret beregnes 1 kg muslinger pr, portion. Som forret ca. 500 g

2 kg muslinger
1 løg i tynde både
4 fed hvidløg
2 glas hvidvin
1 lille skvat Pernod
1 stor kvist timian
1 stor dusk persille
lidt havsalt og friskkværnet peber

Muslingerne stilles i vasken i en stor skål under rindende vand i en halv time for at skylle evt. rester af sand ud af dem.
Muslinger, der ikke lukker sig efter et let dunk mod vasken, skal kasseres.
Steg løg og hvidløg i olien, uden at de tager farve.
Tilsæt hvidvin, Pernod og krydderurter, og kog i 2 min.
Tilsæt muslingerne, læg låg på, og skru op for varmen.
Ryst gryden lidt undervejs.
Når muslingerne har åbnet sig er de færdige - det tager cirka 5-10 min.

Server muslingerne i dybe tallerkener.
Server brød i store klodser til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 10.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rygeost med radiserGod, dansk rygeost kan være en himmerigsmundfuld til frokost eller som en lille forret...
• Fennikelsalat med grillet jomfruhummerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laks med urter tagliatelle og kaffirEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nødde æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!