Logo

Dampet krabbekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 fedhvidløg
6 kviste frisk koriander, finthakket
180 g krabbekød, kogt
125 g svinekød, finthakket
1 æg
2 spsk fiskesauce
1 spsk lys soyasauce
1/2 tsk sukker
Friskkværnet, sort peber
1 fintstrimlet, udkernet, rød chili
Nogle få, friske korianderblade

Stød hvidløg og koriander sammen til en pasta i en morter.
Bland de øvrige ingredienser undtagen chili og korianderblade i.

Smør 4 ramekin-skåle med lidt olie og stil dem i en dampkoger.
Fordel krabbefarsen i skålene og dekorer med chilistrimlerne på toppen.
Damp i 15 minutter, til farsen er fast.

Server retten drysset med korianderblade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - Mellemmåltider ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lækker tunfisksalat i marinadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AuberginecurryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• - NytårsmenuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os