Logo

Den bedste fiskesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Denne ret er nok mest en forret.

1 pighvar på ca. 2 kg
100 g finthakkede løg
2 bundt hakket persille
saften af 1 citron
havsalt og kværnet peber

Fisken koges meget stille i ca. 18 minutter. Den tages op og anbringes på et viskestykke for at dryppe af. Når den er kølet af, så man kan røre ved den, fjernes skind og ben forsigtigt. Lad fiskestykkerne blive pænt store, uden at de bliver voldsomme, og kom dem i en stor skål.
De øvrige ingredienser tilsættes, og det hele blandes forsigtigt i skålen og anrettes på en tallerken eller i en skål.
Det er vigtigt at denne ret laves lige før den skal spises, ellers mister den smag. Og man må ikke engang tænke på at sætte den i køleskabet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tarteletter med skinke, ost og spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaviarrand med rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tunmousse En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tropisk frugtsalatDenne farvestrålende frugtsalat er en vitaminbombe og giver hele familien alt, hvad den...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!