
Fisk: 
400 g rødspættefilet 
10 g salt 
1 dl hvidvin, tør 
Dressing: 
100 g mayonnaise 
2 g karry 
1 g hvid peber 
Pynt: 
30 g ananas 
50 g rejer 
10 g kaviar 
½ citron. 
½ tomat
dildkviste, hakket 
*
Fiskene skæres fra benene og skindet. Rulles fra den tynde ende og bindes. Fiskene stilles på højkant i en lille gryde eller en høj pande, hvidvinen hældes på og fiskene drysses med salt. 
Det hele står og koger i ca. 5 min. 
Fiskene stilles på køl når de er færdigkogte. 
Dressingen røres sammen, ananas og rejer stilles til afdrypning og pynten skæres ud. 
Ananasen skal dryppe af på lidt papir, da de væder meget. 
Fiskene anrettes på ananas, pyntes med dressing, rejer, kaviar, citron, tomat og dild. 
Serveres med flûtes og smør.