Logo

Fiske-rillette aperitif

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røget pebermakrel er en fed fisk fuld af de sunde, flerumættede fedtsyrer. Den sorte peber er en elegant smagsmæssig modspiller.

2 pebermakrel

½ dl cremefraiche 38%,

dild til pynt

1 flutes.

*

Pil fiskekødet fra benet og kom det i en skål.

Rør fiskekødet med cremefraiche og stil i køleskab.

Skær brødet i tynde skiver og rist det.

Laves evt. i forvejen og opbevares i en lufttæt kagedåse.

Kom fiskerilletten på brødet, pynt med dild og server med et glas pastis, tyndet op med vand i forholdet 1:5.

Tips: Røget pebermakrel er en fed fisk fuld af de sunde, flerumættede fedtsyrer. Den sorte peber er en elegant smagsmæssig modspiller.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble-reje-forret En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LaksesnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Andelevermousse 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-karamel is med franske vaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!