Logo

Fiske-tapas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Laks i skiver
Rejer
Jomfruhummerhaler
Ørredrogn
Fint snittet salat
Kapers (store og små)
Rødløg
Grønne asparges
Dild
Citron
Øl
Flutes

Dressing:
cremefraiche
Tomatpuré
Hvidløg
Citron
Salt og peber
Evt. lidt chili
 
Hummerhalerne koges let i øl og afkøles.
Tallerkenerne dækkes med et fint lag salat i strimler.
Hummerhaler, rejer, laks og ørredrogn anrettes og pyntes med dild, asparges, kapers, rødløg og citron.
Dressingen blandes og anrettes midt på tallerknen.

Tiger-øl fra Singapore passer perfekt til fiske tapas.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 6.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indbagt kyllingebryst med pikant ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med porrecreme og sprød skinkeDanske porrer er fine i efteråret og smager dejligt i flødesauce - skøn forret til dig
• Kaviarrand 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os