100 g kold røget laks eller havørred 
3 spsk  pæne store rejer 
6 spsk  grønne ærter 
1 glas asparges 
400 g kogt havørred 
½ løg 
1 pakke frossen dild eller 4 spsk  friskhakket dild 
1 ½ spsk  hjemmelavet bearnaise essens eller citronsaft 
2 ½ dl cremefraiche 9% 
5 blade husblas
 
Tag en skål og fór med strimler af røget havørred, så det ikke dækker, 
læg lidt grønne ærter og rejer der hvor der ikke er røget fisk. 
Asparges, kogt ørred og løg blendes og røres sammen med cremefraiche 
og bearnaise essens. 
Udblød husblas i kold vand i 5 min, og smelt det så i et vandbad, rør det 
i cremen. hæld halvdelen i skålen, fordel dilden, og hæld resten af 
cremen over. 
Hæld resten af de grønne ærter øverst, og stil det i køleskab i nogle 
timer. 
Serveres med flûte og en cremefraiche sauce der er smagt til med 
citronsaft, salt og peber.