750 g forskellige skaldyr 
400 g fine ærter 
friske grønne asparges 
250 g cherrytomater 
750 g gulerødder 
1 bdt persille 
1 fl hvidvin 
10 blade husblas 
salt 
1 randform 
  
Dressing: 
rød kaviar 
½ l cremefraiche 9% 
dild 
  
Alle grønsager gøres i stand. 
Gulerødderne skæres i tern og koges i hvidvinen i 15 minutter. Salt tilsættes når det koger. Asparges koges i  gulerodshvidvinen, al væden sies fra og stilles til afkøling. 
Ærterne blancheres. 
Kødet pilles af fisken i pæne store stykker. 
Tomaterne skæres i fine skiver. 
Husblassen sættes i blød i 5 minutter i vand, så det er dækket. Efter ca. 5 minutter vrides husblassen for vand og smeltes i gulerodsvæsken i et vandbad og blandes derefter sammen med resten af væsken. Hæld lidt af det i randformen, hvor det skal stivne. Alle de istandgjorte ingredienser lægges lagvis i i det mønster der passer dig fx: tomatskiver, persille, ærter, asparges, ørred og til sidst gulerødder. Væsken hældes over til alt er dækket. 
  
Formen stilles koldt i 5–6 timer eller til den er stivnet. Kan med stor fordel laves dagen før servering. 
Alle ingredienser til dressing blandes og lægges i hullet i randen, der nu er vendt ud på et fad.. Til sidst pyntes med kaviar. Resten hældes i en skål og serveres til
--