Logo

Fiskeret, Elses

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 rødspættefileter
150 g ærter
150 g champignon
250 g blomkål
2 store tomater
150 g rejer
1 bdt frisk dild

Sauce:
100 g smør
3 dl hvidvin
1 spsk dijonsennep
1 spsk sød mangochutney

Fisk:
Rødspættefileterne rulles fra hoved mod halen med bensiden ud. Lægges i et ovnfast fad med låg. Fordel ærter, kvarte champignons, små blomkålsbuketter, tomattern og rejerne over rødspættefileterne. Krydres med salt og peber. Frisk dild klippes over retten.

Sauce:
Hvidvin, smør, dijonsennep og mangochutney koges sammen og hældes over retten.

Placeres i bunden af ovnen ved fuld varme 250-275 º, i ca. 35 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lun røget forel med flødepeberrod og ribsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Aspargespakker med skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nye kartofler med topping og salatNye kartofler er en rigtig lækkerbisken på denne tid af året. Server dem med fyld som en...
• Kastanjecreme med chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os