400 g  butterdej 
200 g  hummerhaler 
5 dl  fløde 
1 tsk  rosmarin 
1 rød peber 
1 tomat 
3 fed hvidløg 
1 spsk  hakkede sorte oliven most med olivenolie og basilikum til pesto 
saften af ½ citron 
salt og peber 
lidt reven parmesanost. 
Del butterdejen i tre dele, og rul dem ud til ½ cm tykkelse. 
Bag stykkerne ved 180ºC i ca 20 min., lad dem køle af ved stuetemperatur. 
Skær peberfrugten, hvidløg og tomat i små stykker. 
Mix grønsagerne med olivenpestoen, citronsaften og halvdelen af fløden i en blender. Blend herefter forsigtigt resten af fløden med jomfruhummerhalerne, der skal stadig være små stykker af hummer i blandingen. 
Vend de to blandinger sammen og smag til med salt og peber. det skal anrettes i tre lag. 
Start med en plade butterdej med blandingen på derefter endnu en plade og en blanding slut med en plade butterdej, toppet med reven parmesanost.