
8 par frølår 
Marinade: 
1 spsk citronsaft 
4 spsk olivenolie, extra 
1 fed hvidlød 
1 bdt persille, hakket. 
Beignetdej: 
125 g hvedemel 
½ tsk salt 
2 spsk olie eller smeltet smør. 
¾ dl øl 
1 dl vand 
1 æggehvide 
Frølårene optøs og aftørres med køkkenrulle. 
Rør citronsaft, olivenolie, hakket hvidløg og persille sammen til en marinade. 
Læg lårene i marinaden og lad dem trække i et køleskab i mindst 1 time. 
Beignetdejen: 
Bland hvedemel og salt. 
Tilsæt øl og vand, lidt af gangen, under kraftig piskning. 
Olie eller det smeltede smør røres i og lad dejen hvile 1 time 
Pisk æggehviden og vend den i dejen lige før den skal bruges. 
Tør lårene og dyp dem i beignetdejen. 
Friter frølårene i 180ºC varmt fedtstof.