Logo

Gambas con ajo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Halvanden hot chili i tynde strimler - uden kerner
150-175 g smør
6 spsk olivenolie
6 spsk citronsaft
4 fed presset hvidløg
500 g kolde store rejer
2 spsk hakket persille
salt, peber
 
Smelt smør og olivenolie i en dyb pande tilsæt citronsaft, hvidløg og chili.
Sauter.
Tilsæt rejer og varm igennem.
Persillen tilsættes lige inden servering.
Serveres med godt brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dybstegte portobellosvampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laks med fettucine og rucolaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Forloren hareEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeis med bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os