500 g  fiskefars
1 ds aspargessnitter (385 g netto)
25 g  smeltet smør 
 
Choronsauce: 
1 spsk  hvedemel
1 ½ dl  aspargeslage
½ dl  eddike
½ dl  tyk tomatpuré
2-3 æggeblommer
¼ tsk  salt
75 g  smør
80 g  rejer
Halvdelen af fiskefarsen bredes ud i et smurt, ovnfast fad. Velafdryppede aspargessnitter lægges på og dækkes med resten af farsen. 
Smeltet smør dryppes over. Retten bages 25 min. ved 175 º og serveres straks med Choronsauce: 1 spsk   hvedemel røres ud med Aspargeslage, 
Eddike og tomatpuré og gives et opkog.  
Saucen holdes varm i vandbad og legeres lige før serveringen med æggeblommer, rørt med salt. 
Varmt, smeltet smør piskes i. Der kan evt. blandes rejer i saucen.