Logo

Grønkålstatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakket grønkål
Olivenolie
Citronsaft
Salt og peber
Hvidløg
Løgring
Æggeblomme (past.)
Kapers
1 stk ristet brød
 
Der blandes en marinade af olivenolie, citronsaft og hvidløg.
Den smages til med salt og peber.
Den hakkede grønkål blandes med marinaden og arrangeres på brødskiven.
Ovenpå placeres en løgring, og i løgringen en æggeblomme.
Der pyntes med kapers. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her