300 g  optøede, store rå Black Tiger-rejer 
4 spsk  yoghurt naturel 
2 spsk  limesaft 
4 fed hvidløg 
2 cm. frisk ingefær 
2 friske, grønne chili 
½ tsk  cayennepeber 
salt 
200 g  optøede, forkogte blæksprutteringe 
4 store gulerødder, skåret i tændstik-tynde stave 
½ tsk  chili 
½ tsk  gurkemeje 
Start med at pille rejerne, fjern tarmstrengen og skær et dybt snit i ryggen, så de kan flades ud. 
Blend yoghurt, limesaft, hvidløg, ingefær, chili, cayennepeber og salt til en jævn masse. 
Læg rejerne i kryddermassen og lad dem trække i mindst 2 timer i køleskab. 
Svits spidskommen i olie, til de begynder at springe, kom løg ved og svits til de er bløde. 
Tilsæt chili, gurkemeje og 1 ½ dl vand. 
Så tilsættes blæksprutteringene, gulerødder og kog dem ca. 3 minutter. 
Ryst den overskydende marinade af rejerne, krydr med salt og grill dem hurtigt på begge sider. 
Server blæksprutter, gulerod og de grillede rejer med koriander-raita, agurker og brød.