Logo

Høns og asparges i tarteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 høne
salt
suppevisk

1 dåse aspargessnitter
1 dl sødmælk
1/2 dl piskefløde
25 g smør
2 spsk hvedemel
Væde fra dåse asparges
6 tarteletter

Kogning af høne:
Hønen parteres rå, dækkes med kogende vand med salt og suppevisk og koges ca. 1 1/2 time alt efter alder. Hønsekødet bliver meget saftigt, og suppen anvendes til sauce.


Kødet skæres i mindre stykker. Asparges væden sigtes ned i skål. Mælk, fløde og asparges væde koges let op.

Rør smør og hvedemel sammen, hæld aspargesvæden i. Koges saucen igennem og kom hønsekød og asparges snitter i. Giv dette et opkog.

Imens varmes tarteletterne. Tarteletterne fyldes med kødfyldet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blinis af ris- og boghvedemelBlinis er en slags pandekager med gær tilsat. Retten stammer fra Rusland hvor den...
• Pizza alle zucchinePizza alle zucchine eller pizza med squash er et let og hurtigt alternativ til aftensmaden...
• Butterdejspakker 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan med brun rom, vanilje og sirupDessert hvor banerne bliver grillet og fyldt med sirup lavet af brun rom, farin og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!