Logo

Havtaske på rosmarinspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600-800 g havtaskefilet eller -kæber
8-12 rosmarinkviste på co. 10-15 cm
6 fed hvidløg, grofthakkede
3 stilke persille, grofthakket
2 citroner, saft og revet skal af den ene
havsalt  og friskkværnet hvid peber
olivenolie til stegning

Skær fisken i 8-12 ensartede stykker,
Stik rosmarinkviste igennem på langs.
Snit stilken på skrå, så den bliver spids, hvis det volder problemer.
Kværn hvid peber over fisken, og læg den på en meget varm pande.

Vend fisken, og drys persille og hvidløg over.
Steg den i 2 min.
Drys med havsalt og citronskal.
Hæld citronsaft over og server straks med godt brød til.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her