Logo

Haydari

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g fetaost
1 glas hjemmelavet eller afdryppet yoghurt
4 fed knust hvidløg
2 spsk hakket dild
1 tsk olivenolie
 
Læg fetaen i vand nogle timer, så noget af saltet vaskes ud.
Mos fetaen og bland med yoghurt af temmelig fast konsistens og resten af ingredienserne.
Gem lidt dild til at drysse ovenpå, og stil det i køleskabet nogle timer inden servering.
Pynt med salat og en flækket gulerod.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ristet brød med tunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dybstegte rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laks med grøn spaghettiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørk chokoladeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os