Fyld: 
1 finthakket løg 
1 spsk olie 
1 fed hakket hvidløg 
300 g hakket oksekød 
1 finthakket grøn peberfrugt 
Sauce: 
1 stort hakket løg 
1 spsk olie 
1 fed hvidløg 
2-3 tsk paprika 
1 spsk koncentreret tomatpuré 
ca. 3 dl oksebouillon 
salt, peber 
2 dl piskefløde 
+ pandekagedej 
Bag 10-12 små pandekager. 
Fyld: Hakket løg svitses i olie. 
Hvidløg og paprika tilsættes. 
Hakket kød og peberfrugt svitses med. 
Lad det koge 5 minutter. 
  
Sauce: Hakket løg svitses i olie. 
Paprika og hvidløg tilsættes inden bouillon og tomatpuré. 
Lad saucen koge uden låg 10 minutter. 
Findeles i en blender. 
Tilsæt fløden og smag til. 
Fyldet fordeles i pandekagerne som lægges i et smurt fad og saucen hældes over. 
Fadet dækkes med folie og sættes midt i en 175ºC varm ovn i 10-15 minutter.