Logo

Hummer i grape

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 hummer
paprika og salt
Grapesauce:
1 rød grape
250 g smør
sukker og salt
 
1. Kog hummerne i vand, paprika og salt i 10-15 min.
Tag forsigtig hummerkødet ud af halen og kløerne, uden at kødet går i stykker.
Rens hovedskallerne og halver dem, halespidsen gemmes også.
2. Pres grapen og reducer saften, til der næsten ikke er mere tilbage. Pisk koldt smør i og smag til med sukker og evt. salt.
3. Anret den halve hummer med hovedskal og hale­spids.
Hæld saucen på. Giv evt. små fine grønne grønsager til.
 
NB. Gem hummerskallerne og kog en god hummersuppe.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RejecocktailEn god gammel klassiker, der altid vækker lykke. Server den som forret eller til frokost
• Champignonsuppe + Varme artiskokbrødEn virkelig lækker og fyldig champignonsuppe som er hurtig og nem at lave og ikke mindst...
• Roulade af spinat, mozzarella og oliven med champignoncremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengs med yoghurtcreme og frugt - alletiders lækre dessertFantastisk flot, lækker og let marengs med yoghurtskum og frisk frugt. Så let og en oplagt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os