Logo

Hummer med kaviar citronmayonnaise og peberrodsdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 hummer til hver person

4 spsk mayonnaise

citronsaft,

salt og peber

2 spsk kaviar

4 spsk cremefraiche 38 %

revet peberrod

 

Hummeren koges i ca. 10 min (500 g).

Afkøles i kogevandet.

Tages op, flækkes og mavesækken tages ud.

Der kan fyldes lidt hakket persille i stedet.

 

Mayonnaise tilsmages med citronsaft, salt og peber.

Heri vendes 2 spsk kaviar og 4 spsk creme fraiche.

Til sidst tilsmages med salt og peber og revet peberrod efter smag.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget hellefisk med artiskokbundeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fjerkræ à la MéditerrannéeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget mørbrad med salat af mango og vilde risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Osteanretning ret nem1. Peberost 2. Blå Castello 3. Romtærte 4. Dansk Brie 5. Danablu 6. Fyldte peberfrugter
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!