Logo

Hummer med romersk salat på toast og lakserogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Let forret til 4 personer)
 
Kogt plukket hummerkød efter behov
4 stks. ristet brød
1 dl nedkogt hummerbisque
1 fast romaine salat i kvarter
2 spsk lakserogn tilsmagt med salt
Saft af 1/2 citron
Krydderurter til pynt
 
Anret romaine salat vendt i varm hummerbisque på ristet brød.
Fordel hummerkødet ovenpå og pynt med lakserogn og krydderurter
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Toscana forretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret oksefiletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Wokstegte store kinarejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis med sød jordnøddesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os