Logo

Hummerhaler i flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 løg
25 gram smør
150 gram champignon
2 spsk hvedemel
1 dl bouillon
3 dl fløde
1 tsk Worcestershire sauce
1 tsk paprika
75 gram pillede rejer
150 gram hummerhaler
1 bundt dild

Pil løget og hak det fint, svits det i smørret sammen med de rensede, skiveskårne champignon.
Drys melet hen over hele gryden og rør det sammen til en fast masse. Spæd lidt efter lidt, under omhyggelig omrøring, med den varme bouillon og fløden.
Smag til med krydderierne og lad det småsimre, undr let omrøring, i ca. 10 minutter.
De optøede rejer og hummerhalerne kommes i saucen og varmes igennem. Retten kan serveres nu i en skål eller på tallerken og pyntes med dild, eller den kan hældes i et ovnfast fad, drysses med ost og gratiners i ovn.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tarteletter med agerhøne og svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kammuslinger / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torsk canelloni med rogn og grønkålstatarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svesker i portvin med sprød marengsDessert med svesker i portvin, marcipan, og mandler - øjeblikkelig fest i munden
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os