Logo

Hvidløgsmarinerede rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g tigerrejer (rå med skal)
5 spsk olivenolie
saft af 1/2 citron
2 spsk persille
2 fed hvidløg
 
Kog 1 liter vand med lidt salt. Kog rejerne i vandet til de bliver lyserøde.
Lad rejerne afdryppe, skyl dem i koldt vand og pil dem. Læg dem i en skål.
Rør en marinade af olivenolie, citron, hakket persille og presset hvidløg.
Hæld marinaden over rejerne og stil dem køligt (men ikke i køleskab) i
mindst 30 min.
Bag et godt brød til.
Portionsanrettes og pyntes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Butterdejshorn med hellefiskesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rejesalat med ris og karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crostini med tapenadeDisse crostini skal simpelthen smages! Verdens mest geniale olivenpasta - desværre ikke...
• BlåbærtærteDenne tærte med blåbær er let at lave og smager fantastisk. Server tærten som lidt lækker...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!