Logo

Hyttedip og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hyttedip og grønsager


Server en god og sund snack, mens grillen bliver varm til burgerne. Vi har rørt hytteost med soltørrede tomater og frisk basilikum.

Du kan også servere dippen som sauce til fx grillstegte grønsager (squash, aubergine, peberfrugt) eller som sandwichfyld med fx røget mørbrad eller skinke.

Arbejdstid: 15 min. 4 personer

 

#

200 g hytteost

1 lille fed hvidløg (kan udelades)

25 g soltørrede tomater i olie

1 bundt frisk basilikum

salt og peber

 

Tilbehør:

rå grønsager eller ristet rugbrød

*

 

1. Rør hytteosten sammen med knust hvidløg.

2. Dryp de soltørrede tomater af på et stykke køkkenrulle og hak dem.

Skyl basilikumbladene og hak dem.

3. Rør soltørrede tomater og basilikum i hytteosten og smag til med salt og peber.

Server som dip med rå grønsager eller ristede rugbrødsstave.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Romfromage med syltede blommerDesserten er en lækker romfromage uden æg, serveret med syltede blommer
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os