Logo

Indbagte muslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
muslinger fra dåse
Dej:
100 g hvedemel 
3 spsk olivenolie
lidt salt 
1 glas lunkent vand
et par æggehvider
 
Hvedemel røres lind med olivenolien, lidt salt og et glas lunkent vand.
Lad dejen trække.
Imens piskes et par æggehvider stive med lidt salt.
Vend æggehviden i dejen.
Dejen kan krydres efter ønske med paprika eller chili eller hvad der nu passer til det som skal dybsteges i den.
Fritureolien varmes op til ca 180°C - brug et stegetermometer.
Muslingerne vendes i hvedemel, dyppes i dejen, og steges gyldne i olien, lægges på fedtsugende papir.
Tips: Du kan også bruge friske muslinger, så skal de bare lige koges først.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Linsesalat med bacon og ægDen fyldige salat er et pragtfuldt måltid i sig selv, men du kan også strække den til 4...
• Asparges og PastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Muslingesalat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamel-rand med ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!