Logo

Irsk stuvning med kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g lammekød
1 l vand
4 løg
2 gulerødder
1 lille hvidkål
5 dl lammebouillon
500 g kartofler
salt og peber
2 tsk kommen
1 laurbærblad
1/2 bundtpersille

Skær kødet i tern der koges 10 minutter i vand.
Rens grønsagerne og skær dem i skiver.
Læg dem lagvis med kødet i en gryde.
Drys med krydderier. Hæld 5 dl suppe over.
Kog retten under låg i 45 minutter uden at røre rundt.
Smag den til og drys med hakket persille.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Aioli med grillede tigerrejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Majskolber med chilismørDe søde danske majs er ved at være modne nu - og er dejlige som tilbehør eller en nem...
• Avocado med krydret fyld En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikoser med sveskecoulisAbrikoser med sveskecoulis er et eksempel på, hvordan to meget søde frugter kan give...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os