Logo

Jomfruhummer med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g jomfruhummerhaler
1 fed hvidløg
1 skive toast (daggammelt)
1 spsk friskreven parmesan-
ost
3-4 stilke frisk basilikum
3-4 spsk god olivenolie
saft og peber

Læg jomfruhummerhalerne i en ovnfast skål eller fad.
Blend resten at ingredienserne og kom det henover.
Sæt det i ovnen under den tændte grill i fem-seks minutter, eller indtil det bliver gyldent og sprødt.
Servér med det samme evt. med frisk salat eller ristet brød til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Samosa lavet i en wokSamosas stammer oprindeligt fra Indien, hvor de bruges som snack. Du kan også sagtens...
• Gravad laks med melon- og avocadosalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommerfadet fra StrandlyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot med vaniljeyoghurtBagt rabarberkompot med vaniljeyoghurt er en nemt tilberedt nydelse. En enkel og frisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!