Logo

Jomfruhummer og kammuslinger i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store jomfruhummer
4 store kammuslinger
koriander
majskorn (popcorn)

Karry-vaniljeolie:
2 spsk karry
2 vaniljestænger
1/4 l vindruekerneolie
salt

Flydende polenta:
100 g mælk
200 g fløde
50 g polentamel
25 g smør
salt

Jomfruhummer og kammmusling marineres i olien med koriander.

Karry-vaniljeolie:
Karry, salt og vanilje ristes i en gryde.
Olien tilsættes og det hele trækker en time og sigtes.

Flydende polenta:
Alle ingredienserne blandes, koges op og bages i ovnen i en time ved 180ºC under låg.

Popcorn:
Kornene poppes i karry-vaniljeolie og drysses med salt.

Jomfruhummerglace:
Traditionel jomfruhummerfumé nedkoges til saucekonsistens.

Jomfruhummer og kammusling steges ved lav varme, anrettes på varme tallerkener med flydende polenta og jomfruhummerglace og drysses ved bordet med karry-vanilje-popcorn.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pocheret laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bønnepuré med artiskokkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ristede kammuslinger med alba-braiseret fennikel og sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandelkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os