Logo

Josephines pestopasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Pasta (Så meget du kan spise)
1/2 appelsin
1/2 løg
2 skiver citron
ca. 10 stilke persille
1  1/2 spsk pesto
 
Kog pastaen al dente.
Blend appelsin, løg, citron, persille og pesto sammen.
Hæld blandingen over den færdigkogte pasta.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lækker tærte med spinat og varmtrøget laks/ørredEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Aubergine med yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksekødboller abrikosglaserede En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os