Logo

Kæmperejer med østerssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kæmperejer med østerssauce

20 store kæmperejer i skal og med hoved

2 dl risvin

6 spsk vegetabilsk olie

1 tsk palmesukker

4 spsk østerssauce

1 tsk chiliflager

 

Skyl kæmperejerne grundigt under rindende vand, dup dem godt tørre, og mariner dem i risvin i 30 min.

Varm olien op i wokken, opløs det revne palmesukker heri, rør østers­saucen i, tilsæt chiliflagerne, og svits kæmperejerne godt.

Hæld marinaden over, læg låg på wokken, og damp kæmperejerne i ca. 3-5 min.

Tag kæmperejerne op af wokken, dryp saucen over dem, og server.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?