Logo

Krabbekløer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg krabbekløer

Lage:
1 spsk peberkorn
2 laurbærblade
salt
½ dl citronsaft
5 dl hvidvin

Lav en kogelage af ingredienserne og lad det koge op. Smages til med salt og citron. Læg krabbekløerne i og lad dem koge med i ca 20 min. Tag dem op og slå dem itu, evt med den brede side af en stor køkkenkniv. Kødet sorteres fra og anrettes på ristet brød med mayonaise og citronskiver .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her