Logo

Krebsehale-fennikel salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dåse krebsehaler
rucola salat
1 lime
1/2 fennikel
olivenolie
 
Hæld væden fra halerne og skyl dem evt.
Fordel salaten ud på et fad og læg krebsehalerne ovenpå.
Riv fennikelen i strimler og læg dem dernæst på halerne.
Limen presses og saften hældes på salaten.
Dryp lidt olivenolie ovenpå og kryder salaten med salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvide asparges med en frisk Sauce Mousseline Det er noget af det lækreste der findes. Fx som forret: sprøde, møre og saftige...
• Tarteletter med fisk i tomatVi giver her en opskrift på hjemmebagte tarteletter - er du i bekneb for tid, kan du...
• Kammuslinger i estragon og kokossauce En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede bananer med is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os