
En dejlig kombination der også kan serveres i tarteletter som forret 
 
2 kyllinger a 1200 g 
3 porrer 
2 skalotteløg 
1 kvist timian 
10 hele peberkorn 
500 g champignon 
smør 
saften af ½ citron (evt. se tips)
2 spsk hvedemel 
2 æggeblommer
  


Kyllingerne bringes i kog i letsaltet vand med porrer, skalotteløg, timian og peberkorn. 
Simrer til de er møre - ca. 3 kvarter. 
Champignon skives og dampes på en pande i 1 spsk smør tilsat citronsaften og en smule af suppen fra kyllingen. 
Suppen fra kyllingerne sies. 
I en kasserolle afbages 2 spsk hvedemel i ca. 2 spsk smør. 
Heri piskes nok af suppen fra kyllingerne til en lys og let sauce. 
Den smages til og simrer i 5-8 minutter. 
Ben og skind fjernes fra kyllingerne, og kødet lægges på et forvarmet fad. 
Champignon hældes i saucen. 
Æggeblommerne piskes i den hede, men ikke kogende sauce, der til sidst hældes over kødet. 
Serveres med små faste kartofler og gerne små salte kiks.
 
Tips: Citronen bleger svampene og smager kraftigt igennem. Jeg undlader citron næste gang. 
 
 
 