 
 
 
Disse osteagtige
kyllingepølseruller er perfekte som fingermad til din næste fest. Eller som
tapas, buffet eller når du bare er lækkersulten
20 min forberedelse. 30
min kogetid. 24 portioner stykker.
 
# Ingredienser
500 g kyllingefars
125 g dåse majskerner,
drænet, groft hakket
1 mellemstor zucchini,
revet
1 lille gulerod, revet
2/3 kop revet
cheddarost
1/3 kop panko rasp
1½ spsk Nutella eller
andet smørepålæg
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, knust
3 plader frossen
butterdej, delvist optøet, halveret
1 æg, let pisket
sesamfrø, til at
drysse
sød chilisauce, til
servering
 
* Tilberedning
Læg kyllingefars,
majskerner, zucchini, gulerod, cheddarost, 
panko rasp, smørepålæg,
løg og hvidløg i en skål. 
Smag til med peber.
Bland godt.
 
Læg 1 dejhalvdel på en
flad overflade. 
Hæld 1/3 kop
farsblanding langs 1 langside af dejen. 
Pensl kanterne med æg.
Rul op fra langsiden
for at danne en træstamme. 
Trim ender. Skær i 4
lige store stykker. 
Gentag med resterende butterdej,
farsblanding og æg.
 
Pensl toppen af
rullerne med æg og drys med sesamfrø. 
Beklæd airfryergryden
med bagepapir, efterlad en kant på 1 cm, 
så luften kan
cirkulere. 
Kog ved 200 °C i
portioner, i 13 til 15 min, eller 
indtil de er gyldne og
gennemstegte. 
Lad stå i 5 min.
Server med sød chilisauce.
 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------