
Dette er en forret. Hvis man ønsker at bruge den som hovedret, skal opskriften mindst fordobles. 
 
8 friske kammuslinger (små havtaskekæber kan også bruges) 
8 skiver bacon 
1 citron 
8 tigerrejer 
salt og peber 
1 moden, men fast avocado 
½ agurk 
citronsaft 
1,5 dl ærter 
4 grillspid 
Dressing: 
1,5 dl cremefraiche 9% eller 18% 
2 spsk mayonnaise 
1 lille bundt hakket dild 
1 lille bundt hakket purløg 
salt og peber 
Tilbehør: 1 nybagt brød 
 
Vikl bacon om kammuslingerne. 
Skær citronen i 8 både. 
Sæt skiftevis kammuslinger, rejer og citronbåde på hvert spid. 
Grill spiddene på begge sider. Drys med salt og peber 
Skær agurk og avocado i små tern. Dryp avocadoen med citronsaft 
Bland avocado, agurk og ærter i en skål. 
Bland dressingen, og vend den i. 
 
 
  