Logo

Laksemoussé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

3 blade husblas
2 laksestykker (a ca. 150-200 g)
100 g finthakket bladselleri
1 tsk friskpresset citronsaft
1 1/2 dl cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%
1/2 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl piskefløde

Pynt:
Citronbåde
bladselleri.

Tilbehør:
90 g ristet brød eller flûtes
*


Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. Fjern eventuelle ben og skind fra laksen.

Bland laks med bladselleri, citronsaft, cremefraiche, salt og peber.

Træk husblasen op af udblødningsvandet med det vand, der hænger ved, og smelt den i en skål i vandbad.

Afkøl husblasen med lidt af lakseblandingen.

Vend den afkølede husblas i resten af lakseblandingen under omrøring.

 Pisk fløden stiv og vend den i. Smag moussen til.

 Fordel moussen i 6 oliesmurte portionsskåle.

Bank formene let mod bordet.

Lad dem stå tildækket og koldt i mindst 4 timer.

Ved serveringen:
Løsn med en spids kniv kanten af moussen og vend den ud på portionstallerkener.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LaksefrikadellerLaksefrikadeller med ærter er en lækker og meget velsmagende opskrift på laks, som gør det...
• Dampet laks med pasta og pastasalat med laksDet kan godt betale sig at lave mad til to dage på en gang. Det sparer både tid og penge,...
• Spinatsalat med røget laks og flødedressingRøget laks serveres tit med flødestuvet spinat her har vi valgt at lave en frisk...
• Russisk OstekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os