6 tykke skiver røget laks ca 250 g 
100 g røget laks i små stykker 
75 g flødeost 
1 hårdkogt æg 
2 spsk purløg 
1 dl cremefraiche 38 % 
lidt salt og peber
  
Flødeost, æg, purløg og cremefraiche blendes. 
Laksen i små stykker vendes i og der smages til med salt og peber.
På et stykke vitawrap lægges de 6 laksestykker taglagt. 
Fyldet lægges på midten af laksen og ved hjælp af vitawrapen laves en 
roulade.
Rouladen lægges i fyseren til den skal anvendes - men husk laks har 
begrænset frysefriskhed. 
Tages ud af fryseren ca. en halv time og skæres i skiver på 2 cm.
Kan evt opbevares i køleskab indtil anvendelse.
Ved anretning - potionsanrettet- lægges lakseskiverne på strimlet salat, 
cherrytomater i både og serveres med et stykke lyst brød evt. 
hjertebrød.
 
Tips: Norsk laks er godt til denne forret.