Logo

Mac Østers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
"Overrumplende, frisk og fræk, velsmagende og endda i flere dimensioner" -  appetizer
 
8 østers
2 cherrytomater
1/4 agurk
Dild
2 skalotteløg
Feldtsalat
Ris-eddike
 
Pâte choux (vandbakkelsesdej):
25 g smør
1/2 dl vand
Salt
25 g hvedemel
1/2 dl æg
Sesamfrø
 
Burgerboller: Kog smør, vand og salt op, pisk hvedemel i under kraftig omrøring og bag af ved svag varme
Tilsæt æg og rør massen glat.
Fyld dejen i en sprøjtepose og sprøjt små boller ud på en bageplade, drys med sesam og bag i ovnen ved 200º i ca. 10 minutter.
Skær tomater, agurk og løg i tynde skiver og mariner i ris-eddike 1 time.
Pluk salat og dild og åbn østerserne.
Saml det hele til små burgers
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fadet fra ProvenceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laks med rejesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk skinke i gelé med peberrodssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med kaffemousseEn cremet chokoladekage er perfekt som dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os