Denne ret rækker til 4-6 personer
 
#
8 bl. husblas 
3 dl  mandarinjuice 
3 dl  mandarinsaft 
citronsaft 
200 g  mandarinfiletter  
Hønsesalat: 
600 g  hønsebryst   
1 ds  snittede asparges      
Dressing:   
2 ½ dl  mayonnaise   
1 ½ dl  cremefraiche 18%   
1 spsk  sød fransk sennep   
½ tsk  sukker   
salt og peber efter smag   
½ tsk karry 
 
Serveres med grøn salat
*
Rand: 
Læg husblasen i blød i koldt vand. 
Kom mandarinsaft, juice og citronsaft i en gryde og varm det op. 
Tag gryden af varmen og tilsæt den knugede husblas. 
Rør den helt ud. 
Hæld geleen i en randform og fordel derefter mandarinfileterne i geleen.
Stil den på køl et døgn. 
Hønsesalat: 
Hønsekød koges, afkøles og skæres derefter i terninger. 
Asparges sigtes så væden går fra. 
Dressing: 
Mayonnaisen, sukker, sennep, salt og peber samt karry røres sammen, og tilsættes cremefraiche. 
Hønsekød og asparges kommes i og røres forsigtigt rundt. 
Snit den grønne salat og læg den på et fad. 
Vend randene ud ovenpå salaten og fyld midten med hønsesalaten.