Logo

Marinerede artiskokhjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 personer

1/2 kg artiskokhjerter (fra dåse)
1 spsk citronsaft
1 dl olivenolie
Salt og peber efter smag
1 spsk hakket, frisk estragon

Citronsaft, olivenolie og estragon blandes til en marinade og smages til med salt og peber.
Artiskokhjerterne vendes med marinaden og anrettes.
Pynt med frisk estragon.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ørred, baconsvøbt med tomatsalsaServér fiskebøfferne med salsaen og et godt brød til som forret. Eller server kogte...
• Lakseterrine med porreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Asparagi alla milaneseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!